Goedkope serre

Bookmark and Share Slecht nieuws kan altijd beter direct gebracht worden: Een goedkope serre bestaat niet. Wanneer u voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten bij een de aanschaf van een serre betaald u hier later de prijs voor. Schaf een kwalitatief hoogwaardige serre aan. Maar waarom? Omdat een kwalitatieve serre een hoop energie bespaard, veel minder onderhoud vergt en er vooral een stuk mooier uitziet.

Door het gebruik van goedkopere materialen kan de serre naar verloop van tijd in verval raken. Betrouwbare bouwmaterialen zijn niet voor niets duurder. Duurdere materialen gaan simpelweg langer mee. Dit bespaart u bij een "duurdere" serre in onderhouds-, en reparatiekosten.

Bij een goedkope serre wordt bespaard op isolerende materialen en afwerking. Hierdoor verliest u meer warmte bij een goedkope serre dan bij duurdere, beter geïsoleerde serres. De besparing op de aanschafkosten bij een goedkope serre kan dus letterlijk vervliegen door een hogere energierekening bij de keuze voor een goedkope serre.

Het derde voordeel van een kwalitatief betere en daardoor wat duurder in aanschaf zijnde serre is dat deze er gewoonweg mooier uitziet dan een goedkope serre. Dat is niet alleen van belang zolang u uw huis bewoont, maar ook wanneer u uw huis verkoopt.